Скандал: Валентин Кулагин преби Павел и избяга в Дубай!

Скандал: Валентин Кулагин преби Павел и избяга в Дубай!
4.5 (90%) 2 votes

Скандалният гримьор Валентин Кулагин си е събрал багажа и е избягал в Дубай след сбиване в столична дискотека!

Той нападнал певеца Павел, с когото преди това били доста близки, споделят хора до фолкаджията.

Валентин Кулагин

Валентин Кулагин се замеси в нов скандал

Преди месец Павел прави първите си стъпки в поп-фолка с дебютна си песен „Звезда”. Двамата с Кулагин се срещат за първи път малко преди повече от година, след като гримьорът напуска къщата на ВИП Брадър. Постепенно срещите им зачестяват. Павел започва да гостува на купони в дома на Кулагин, който на свой ред също кани гримьора в своя дом. Всичко това обаче приключило след сбиване в столична дискотека.

Малко преди да започне пандемията, Кулагин купонясва в популярен нощен клуб в центъра на София, придружен от свои познати. Един от тях кани Павел да се присъедини към компанията.

Когато обаче момчето пристига, въпросният познат вече си е тръгнал. Павката сяда в сепарето на компанията, при което Кулагин, вече сериозно почерпен, се нахвърля върху него. Пита го защо е дошъл и кой го е поканил. Как си позволява да сяда близо до „звездата” без специално позволение.

Младият певец се опитва да обясни, но вместо да го изслуша, гримьорът се нахвърлил върху него с юмруци. Налага се на намесата на охраната. Гардовете в заведението изхвърлят Кулагин навън и му забраняват да посещава дискотеката.

„Павел обмисля да подаде жалба срещу Кулагин. Той има и свидетели готови да застанат на негова страна, ако се стигне до съд”, обясни пред „България Днес” пиарът на изпълнителя.

Малко след сбиването в дискотеката гримьорът събира багажа си и напуска страната. Официалната версия е, че е заминал за Дубай, за да практикува професията си, където уж от години прекарвал всяка зима.

Запознати в България силно се съмняват, че това е вярно. Според тях Кулагин работи там при българки, които са го наели да ги разкрасява за важни събития. Гримьорът не бе открит за коментар.

Източник: „България днес“

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Скандал: Валентин Кулагин преби Павел и избяга в Дубай!”

  1. Атанас

    май 04. 2020

    Този Кулагин трябва да бъде пребит до Смърт Аман от такива Копелета

  2. Атанас Каменов Влахов

    май 04. 2020

    Този Педал Кулагин трябва да бъде бит яко до смърт

Добавете коментар