Футболистът Кирил Десподов: Искам 3 или 4 деца!

Футболистът Кирил Десподов: Искам 3 или 4 деца!
Гласувайте за статията

Футболния национал Кирил Десподов си търси гадже! Той жадува за голямо семейство, въпреки че още е твърде млад за сериозни крачки в личен план!

Бившата звезда на ЦСКА е самотен в австрийския град Грац, където играе за местния „Щурм”. Доскоро той бе изолиран в София заедно с брат си Димитър. Десподов бори скуката в чат със своите фенове и приятели. В един от разговорите Киро призна, че в момента няма жена до себе си. Последната сериозна негова приятелка бе Веселина Абрашева, дъщеря на банкерката Цветелина Бориславова. Двамата се разделиха през миналата година.

Кирил Десподов

Кирил Десподов иска голямо семейство

По всичко личи, че любовта вече липсва на национала и той се оглежда за ново момиче. Наскоро Десподов показа как тренира във фитнеса с неизвестна красавица, но отношенията между двамата са само професионални.

„Това е моят физиотерапевт“, разкри националът, който доскоро се възстановяваше от операция на глезена. Един от приятелите на Десподов се измайтапи с него, че никой няма да го вземе. „Така е, няма коя да ме вземе“, отговори с усмивка националът.

Вече по-сериозно той разкри, че мечтае за голямо семейство с много деца. „Извън футбола искам да имам семейство и три или четири деца”, каза футболистът, по когото немалко фенки въздишат, пише „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар