Извънредни новини за Ким Чен Ун

Извънредни новини за Ким Чен Ун
Гласувайте за статията

Американските власти са наясно със случващото се със севернокорейския лидер, но не искат да го обсъждат

Японската телевизия прекъсна редовната си програма за извънредно съобщение за Ким Чен Ун.
Това се случи по-рано днес, предават световни агенции.

Севернокорейски дисидент твърди, че е 99.9% и сигурен, че Ким Чен Ун е мъртъв и че този уикенд ще излезе официално съобщение за това.

Ким Чен Ун

Американските власти са наясно със случващото се със севернокорейския лидер, но не искат да го обсъждат

По негови думи смъртта на лидера на Северна Корея е настъпила от шок или фатални последствия от операция, свързана със сърдечно-съдовата система. Това заяви японска медия, както и „The Sun“.

Припомняме, че ръководителят на Северна Корея не се е появявал на публично място от 11 април. Той бе видян за последно на заседанието на Политическото бюро на Централния комитет на Корейската партия на труда по вътрешна политика.

Припомняме, че уебсайтът за мониторинг на Северна Корея NK Pro е проучил сателитни снимки на крайбрежния курорт на лидера във Вонсан. А появата на 55-метровата яхта на Ким Чен Ун до частната му вила подсказва, че той е жив и здрав.

По-рано днес президентът на САЩ Доналд Тръмп, отговаряйки на въпросите на журналистите в Белия дом, заяви, че американските власти много добре знаят какво се случва с Ким Чен Ун, но не искат да съобщават и обсъждат това.

Вероятно няма да е нужно още много дълго време, за да се разбере каква е истината за севернокорейския лидер. Ако той наистина е починал, то смъртта му не може да бъде крита твърде дълго време, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар