Слави на загуба с 2 милиона от телевизията си (подробности)

Слави на загуба с 2 милиона от телевизията си (подробности)
Гласувайте за статията

Шоуменът Слави Трифонов е загубил над 2 милиона лева от старта на телевизия си „7/8” до този момент, научи „Уикенд” от хора от най-близкото му обкръжение. Само за няколко месеца живот, медиата е успяла сериозно да изтъни банковата сметка на новопоявилия се политик.

Слави Трифонов признал пред хора от екипа си, че ситуацията е трудна и надали ще могат да издържат повече от година. Месечно телевизията гълтала по около 350 000 лева, като рекламните приходи се равнявали едва на 15-20 бона. Останалите средства Слави донаждал от джоба си. Спонсори нямало, тъй като големите бизнесмени се притеснявали да инвестират в канала му. Затова и единствената опция на Трифонов занапред била участие в изборите.

Слави Трифонов

Слави Трифонов губи пари от телевизията си

Междувременно Дългия обяви, че обмисля отново да събере бившите си колеги, минали през „Ку-Ку бенд” за поредния грандиозен концерт в зала „Арена Армеец”. Слави отбеляза годишнината от музикалното събитие в най-голямата зала унас през 2015 г., когато разби всички рекорди за концерт на закрито у нас. Трифонов успя да напълни до пръсване най-голямата зала с над 15 000 души. Тогава той се появи на сцената с мотор и маска на лицето, а фойерверки, заснети от хеликоптер, взривиха небето над залата. Трифонов успя да разсмее феновете си, появявайки се на сцената с маската на Хищника от едноименния холивудски хит. В залата още преди началото на концерта се пееха хитовете на „Ку-ку бенд“ на тема родолюбие. А първите сълзи сред публиката рукнаха след като на сцената до Дългия застана детето-чудо Крисия, облечено в рокля с цветовете на националния флаг. Трифонов вероятно планира грандиозния концерт като старт на предизборната си кампания догодина, допускат в бранша.

Миналата година шоуменът извървя законовата процедура, за да създаде партията „Няма такава държава”. Съдът обаче отказа да я регистрира с мотива, че тя използва незаконно българското знаме в логото си. Това създавало възможност партийният символ да се свързва със знамето на републиката, което е незаконно. Трифонов не се отказа и след като получи отказ обяви, че ще регистрира нова партия със същите хора и идеи, но с ново име и лого. Така бе създаден новият политически проект на Слави „Има такъв народ”. Според предварителните прогнозни резултати, „Има такъв народ” ще получи вота на около 6,8 % от населението. Социолози обаче смятат, че в период на предизборна кампания формацията на Дългия ще увеличи популярността си и може да се превърне в трета политическа сила, достигайки между 15 и 20% подкрепа.

Оказа се, че феновете с нетърпение очакват поредния мащабен концерт на Слави и „Ку-ку бенд”. Докато страната е в извънредно положение и масовите мероприятия са забранени, Трифонов бистрел с екипа си поредния им триумф, но на открито.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар