Скандал! Николета Лозанова с шокиращо решение, което стъписа всички!

Скандал! Николета Лозанова с шокиращо решение, което стъписа всички!
Гласувайте за статията

Николета Лозанова вече няма да прави бельо, след като се скара със съдружниците си. Това е много изненадваща новина за всички, които ползват продуктите й!

Ето на това му се вика ден на труда, Първи май – Николета спира бизнеса! Майката, идол и вдъхновител на всички бг плеймейтки и силиконки обяви, че спира да шие гащи и сутиени!

Николета Лозанова

Николета Лозанова излезе от бранда си

А толкова невинно започна вчерашният Първи май- Николета пусна в интернет черно-бяло клипче, на което по бельо се въргаля, показва прелести и гледат сластно. Дотук добре, нищо ново под слънцето – плеймейтка се фука със силикон и задни части, пише „България Днес”. Различното в случая е, че Николета е пуснала дълъг текст – обяснение, което идва като гръм от ясно небе.

Ето скандалните и думи:

„Тайната съставка на моята успеваемост в живота е „отдадеността“ и тъй като винаги се фокусирам в едно направление, сега мой единствен приоритет е козметичната ми линия NL Beauty.

В този ред на мисли, официално съобщавам, че линията за бельо @NLforYou вече не е фокус на моята дейност. Поради разногласия относно качеството на продуктите, взех решение да се оттегля от бранда. Решението ми е категорично и е въпрос на юридическо време да се спре използването на моите инициали. Виждам, че ежедневно ме тагвате на ваши снимки с бельото, но насочете суперлативите си към производителите, на които желая успех!”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар