Ето я истината за Михаела Кокинова от Hell’s kitchen! (СНИМКИ)

Ето я истината за Михаела Кокинова от Hell’s kitchen! (СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Михаела Кокинова спокойно може да се нарече дяволската готвачка с най-внушителен бюст. 24-годишната жена от Поморие напусна преди броени дни кулинарното риалити hell’s kitchen на крачка преди да влезе в мечтания отбор на черните куртки. Но внесе младост, красота и свежестта във формата.

Михаела е мениджър на собствен ресторант в морския град и наследничка на ресторантьорска фамилия. Не одобрява етикета, който мнозина и лепнаха – „момичето на татко”, влагайки в него твърдението, че нещата в живота й се случват по по-лесния начин.

Михаела Кокинова

Михаела Кокинова от Hell’s kitchen е страшно секси заради големия си бюст

„Това не е така. Аз съм момичето само на моя татко. Когато вляза в кухня, искам всичко да е перфектно, затова бе нормално да ме подценяват в предаването заради младостта ми. Най-добрите готвачки за мен са жените Недялка, Галя и Гергана”, категорично заяви Кокинова.

Тя е категорична, че не само красотата има място в кухнята, но поставя този фактор на предна позиция.

За Михаела няма нищо по-секси от красива и поддържана жена с готварски умения

и любов към храната. Никога не правя компромиси с косата, маникюра и педикюр и старанието за балансирано хранене. Според нея най-важното качество на една жена е самоувереност и харизма, още с първия поглед и разговор да те накара да усетиш женската енергия, която излъчва. Амбициозната поморийка споделя, че се е запалила по кулинарното изкуство след прекаран уикенд в южната ни съседка Гърция. Там пламнала любовта й към гръцката кухня, пише „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар