Какво се случи с Криско? Цвети го направи домакиня!

Какво се случи с Криско? Цвети го направи домакиня!
Гласувайте за статията

Заради пандемията, рапърът Кристиан Талев – Криско няма никакви участия. Нощните заведения са затворени и изпълнителят се е отдал на семеен живот. Той готви, чисти и пере, отменяйки половинката си Цвети в домакинските задължения. Грижи се всеотдайно и за невръстната си щерка Амая.

Младата майка Цветелина Петрова се похвали, че семейството се е сплотило, откакто всички прекарват голяма част от времето си вкъщи. Криско е преустановил музикалните си участия и се е посветил на жена си и дъщеря си. Той използвал времето и да твори, създавайки няколко нови парчета, които тепърва ще видят бял свят. Цвети е споделяла, че не ползва услугите на детегледачки и сама се грижи за бебето Амая. За хигиената на дома си пък се доверявала на помощница, но заради извънредното положение се наложило сама да се справя с чистенето. Мъжът й също се включвал активно и всеки ден се развихрял с прахосмукачката и парцала.

Криско

Криско стана нов човек покрай Цвети

„Какво се случи с мен?! Превърнах се в една домакиня!“, шегува се хитовият изпълнител.

Междувременно Петрова не спира да се грижи и за външния си вид, но в домашни условия. Тя всеки ден прави физически упражения, които я поддържат в добра форма. Бившата танцьорка и стюардеса не крие, че си е сложила и силиконови импланти в бюста преди три месеца. Запознати издават, че тя обмисляла такава операция още по време на бременността си и едва изчакала да роди Амая, за да легне под ножа.

Цвети не е прекалила с кубиците, но разликата се забелязва. За интервенцията платил Криско, който броил над 10 бона, за да може половинката му да напълни пазвата. Макар че се слави като стиснат габровец, напоследък изпълнителят все по-често развързвал кесията и угаждал на жената, която го дари с дъщеря. Брюнетката отдавна искала да напомпа бюст, но все не решавала на операция. След раждането обаче преценила, че няма закъде да отлага повече и си записала час за консултация при известен пластичен хирург. Специалистът я посъветвал да не си слага повече от 350 кубика и тя му се доверила. Бившата стюардеса не крие, че е почитателка на естетичните корекции, но с мярка. Тя си уголемява устните с хиалуронова киселина, а лицето си подлага на различни скъпи процедури за изглаждане на кожата, пише „Уикенд“.

Талев и Петрова са заедно от три години и твърдят, че се разбират отлично. Въпреки плъзналите слухове, че възнамеряват да сключат брак, те все още не планират сватба. Не изключват възможността някой ден да минат под венчило, но едва ли това ще се случи в близко бъдеще.

Още по време на бременността Цветелина се отказа от работата си на стюардеса. Тя се опасявала, че полетите на дълги разстояния ще й донесат неразположения. Някога красавицата се изявяваше и като танцьорка, но и това остана в миналото.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар