Меган и Хари в търсене на идеалния дом

Меган и Хари в търсене на идеалния дом
Гласувайте за статията

Оказа се, че откакто Меган Маркъл и принц Хари решиха да пренесат целия си живот в САЩ, тяхното търсене на перфектния дом не е спирало. Изписа се много за това на кои места херцозите са хвърлили око, но няма нищо окончателно. Знае се само, че двамата ще живеят в Лос Анджелис, но намирането на мечтаното място се оказва по трудно, отколкото Меган и Хари са предполагали, както издават източници.

В момента кралските съпрузи и синът им Арчи живеят в имение в Малибу, което някога е било собственост на Мел Гибсън и е оценено на 20 милиона долара. Изглежда обаче, че това е само временно място, в което двамата ще останат. Приближен човек до двойката издаде, че Меган и Хари активно разглеждат имения в диапазона от 15 до 20 милиона долара, които са не просто красиви, но и доста уединени – най-важният фактор за тях.

Стана ясно, че Меган се е влюбила в имение в Бевърли Хилс, което обаче дори не е пуснато в продажба. Другото място, в което херцозите жадуват да имат шанс да заживеят, се намира в квартала Бренуд, но и то е извън пазара. Засега те са скитащи кралски особи из Лос Анджелис. Предстои да видим дали ще успеят да се договорят за мечтания си дом, или ще трябва да направят компромис с изискванията си и да закупят каквото могат.

Източник Сп. Ева

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар