Любовта вдъхновява и звездите

Любовта вдъхновява и звездите
5 (100%) 1 vote

Музикантът Кийт Ърбън и Никол Кидман без съмнение са една от звездните двойки, на чиито отношения може да се завиди. Двамата са искрено влюбени един в друг и не го крият. По всички червени килими целувките им пред камерите може и да смущават някои, но Никол и Кийт не смятат да ги задържат за нищо на света.

Съпрузите още излизат по срещи, а когато ги питат как поддържат огъня помежду си, те са категорични, че държат на живия контакт, разговорите и пълноценното прекарано време един с друг. Сега за пореден път Кийт Ърбън изрази любовта си към Никол, като сподели в интервю пред Apple Music, което сподели в Инстаграм. „Тя е безстрашна и тази нейна черта вдъхновява моето творчество. Именно Никол бе човекът, който ме научи, че трябва да скачам в дълбокото, що се отнася до изкуството. Че не трябва да се боя от това, защото всеки артист търси определени състояния на ума, когато твори“, сподели Кийт.

Той каза още, че е късметлия, тъй като Кидман има страхотен вкус и инстинкт в музиката. По-рано пък Никол също не спести ласкавите думи по адрес на Кийт, казвайки пред списание WSJ, че съвсем скоро след като се е запознала с Ърбън, вече е била абсолютно влюбена в него.

Източник сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар