Раят остава за тези зодии!(А вие сред останалите ли сте-част 1)

Раят остава за тези зодии!(А вие сред останалите ли сте-част 1)
Гласувайте за статията

Запазена марка ли е Раят за вас?

Някои зодии определено са за царството небесно, но за други то е затворено.

Вие от кои зодии сте, вижте тук!

зодии

Тези зодии отиват в Рая, сн. Фейсбук

Овенът определено не е сред тях. Вие изрекохте куп лъжи по врем на пости. Само вчера три пъти излъгахте и то за отрицателно време.

Пак се държахте като животно с най-близкия си човек. Вашият знак трудно се контролира, когато около вас се мотаят излишно.

През последният месец самоувереноста ви се е поразклатила. Но не достатъчно, за да се държите като нормални и зачитащи другите хора.

Това, че винаги искаш да си първи, не бива да е оправдание да ходите по главите на останалите.

Лецецът също няма до го пуснат в Рая. От страх, че ще опасее райските ябълки и излочите манната небесна. Но вие сте верни приятели и грижовни родители.

Ако продължавате все така и не обсеБвате много близките си, може да се кандидатирате за чефт ангелски крила. Само ограничете пушенето, пиенето, сладките изкушения и тлъстите меса.

Свети Петър няма да отключи големиет порти и за Близнаците. Не сте лоши хора, но вбесявате всички останали. Иде им да ви сграбчат за гърлото, докато спрете да ритате.

Защото сте непоправими клюкари и дрънкате като кречетало. На вас не може да се разчита, непрекъснато се отмятате от думата си.

И на майтап не сте за Рая.

Точно Ракът също няма да попадне в Рая. Непрекъснато сте недоволни и триете сол на главата на най-близките си хора. Тормозите ги и денонощно упражнявате върху тях контрол.

С този диктаторски маниер раят за васе недостижим.

Така че взимайте си намусената физиономия и марш към друго място, където е пълно с разпоредители.

Лъвът има голямо сърце, оптимист е и е верен приятел и партньор. Каквито и дребни бели да сте сътворили, вие сте за рая. Само че егоизмът при вас е цяла скала.

Поставяте ли чилността си на постаменти карате ли другите непрекъснато да се жертват за вас, за да блестите, не сте достойни да пърхате из царството небесно.

Девата е перфектният съдник. Ако свети Петър е зает или излиза в отпуск, точно вас ще повикат да посрещнете новопристигналите. За да прецените коя душа къде отива.

Понеже сте критични, прозорливи и безмилостни съдници. Но ако паднете в калта, поне малко ще заприличате на нормален човек.

Тръгнете ли към Рая ще вземете цяла папка със себе си. В нея ще има документация за земния ви път, с всички добри и лоши дела-надлежно събрани и подредени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар