Дъщерята на Калин Сърменов и внукът му са с 1 година разлика!

Дъщерята на Калин Сърменов и внукът му са с 1 година разлика!
Гласувайте за статията

Първородната щерка на Калин Сърменов – Дария, чака бебе. Една година след като стана татко за трети път, шефът на Сатиричния театър ще стане и дядо. Така разликата между внучето на 56-годишния Сърменов и най-малката му леля ще бъде само 1 година.

Миналия август той стана женски татко за трети път, но през това лято ще се сбъдне голямата му мечта – в семейството му да има и момче. Бъдещата майка сама съобщи радостната новина, публикувайки своя снимка в напреднала бременност. На кадъра Дария е с маска на лицето, а на тениската й пише „Винаги гладна, никога нахранена”. Снимката събра стотици харесвания от приятелите й, които се надпреварваха да й честитят.

Калин Сърменов

Калин Сърменов с огромно семейство

Най-голямата от трите дъщери на Милото от хитовия сериал „Седем часа разлика” вдигна две сватби миналата година. Тя се венча за дългогодишния си приятел Сашо Илиев, син на икономиста Петкан Илиев. Така излиза, че точно една година, след като стана татко за трети път, Сърменов ще стане и дядо. Според запознати, театралният шеф не бил на себе си от радост, тъй като след три дъщери най-накрая дочакал в семейството да има и момче.

От началото на извънредното положение Дария и Сашо отпрашили към морето, където имат имоти. 26-годишната щерка на Калин Сърменов работи в известна рекламна агенция, а майка й от години живее в чужбина, където израства и дъщеря й, пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар