Отново самотна: Мария се е разделила с гаджето! (ето какво разкри)

Отново самотна: Мария се е разделила с гаджето! (ето какво разкри)
Гласувайте за статията

Мария се е разделила и с последното си гадже!

Мария май пак е без гадже. Сексапилното миньонче доскоро се радваше на страстна и хармонична любов, за което неведнъж се похвали, но тези дни създаде впечатлението, че е настъпила раздяла.

Мария

Мария пак остана без гадже

Повод стана нейно скорошно тв интервю, в което зрител зададе въпрос, свързан с прякора й Отварачката, с който се сдоби преди време покрай участието си в реклама на бира.

Мария никак не се притесни. Даже напротив, даде конкретен отговор, а покрай това намекна, че в ежедневието й няма мъжко присъствие, пише вестник „Уикенд“.

„Ако няма отварачки, как би отворила една бира?”, попита зрителят, а Марчето отвърна с усмивка: „Аз бих казала, че отварачки за бирите не ползвам. Причината е, че вкъщи в момента няма мъж и никой не пие бира”.

Мария не приема прякора си Отварачката нито като добър, нито като лош. Затова пък фолкпевицата е доволна, че за времето си рекламата на въпросната марка бира била доста скъпа.

Дни по-късно певицата сподели снимки от подготовката си за телевизионното интервю, а именно посещението й във фризьорски сало.

Към един от кадрите тя отправи послание към почитателите си да бъдат най-горещите бивши. С това фолкдивата затвърди всеобщото впечатление, че се е разделила с доскорошния си любим.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар