Стриктни мерки: Бербатов подкара и Бентлито си с ръкавици! (виж тук)

Стриктни мерки: Бербатов подкара и Бентлито си с ръкавици! (виж тук)
Гласувайте за статията

Бербатов се пази много добре срещу коронавируса, кара и Бентлито си с ръкавици!

Някои коли се докосват само с ръкавици. На този принцип очевидно е и Димитър Бербатов. Футболната звезда бе засечен преди дни да шофира кола за няколкостотин хиляди лева, като при това я управляваше с бели ръкавици.

Бербатов

Бербатов стриктно спазва личната си защита

Спортистът е безукорен в спазването на мерките срещу заразата с коронавирус. Той не само шофира с ръкавици, не само, за да запази състоянието на колата, но и заради пандемията.

Футболистът надлежно носи и маска за лице, която не маха през цялото време. На слизане от колата си, той надлежно покри лицето си с нея и едва тогава слезе от колата.

Нападателят продължава да спазва мерките за безопасност, въпреки че вече не е нужно да носи маска на открито. Асът показва изрядно спазване на дистанция, след като се наложи да се размине с друг човек на столичен паркинг, пише вестник „България днес”.

Спортистът използва ръкавици и за да изтегли пари от банкомата, като ги третира с препарат, за да не замърсява телефона си. И очевидно вече е свикнал да изпраща съобщения с покрити ръце.

Футболната гордост на България не се притеснява, че феновете му могат да го видят неглиже. За да си изпълни задачите, той шофира по анцуг, маратонки и суитшърт с елече.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар