Хилда Казасян сащиса всички с това, което разкри!Джаз певицата Хилда Казасян

получи за рождения си ден миналия месец миниатюрно йорки. Но предишното й куче имало уникални способности, разкри самата тя. [caption id="attachment_443977" align="alignright" width="300"]Хилда Казасян Хилда Казасян втрещи с признанието за кучето си, което говорело[/caption] В последното издание на „Като две капки вода” щерката на Вили Казасян шокира зрителите на шоуто за имитации с признанието, че е имала дакел, който можел да говори.

Останалите членове на журито избухнаха в смях, а водещите Зуека и Рачков поискаха повече подробности за нестандартната му дарба.

„Казваше мама”, заяви Казасян и още повече озадачи екипа на „Капките” и зрителите. В края на март Хилда стана на 50 години, а малко преди това единствената й дъщеря Надежда - Мари навърши пълнолетие. Тя е от връзката на Хилда със Симеон Бучков - Бучи, в която Казасян се хвърли след развода си с покойния вече Чочо Попйорданов. Днес певицата и дъщеря й живеят заедно с бизнесмена Пламен Иванов. Който първоначално бил неин бизнес партньор в ресторантьорското й начинание. Но след развода му с журналистката Валя Войнова, двамата обявиха, че са заедно. Сега ресторантите им в столицата и на морето са затворени, но Казасян не губи оптимизъм, че летният сезон ще бъде спасен, пише вестник "Уикенд".