Венета Райкова не изтрайва: Копнее да се разхвърля по бански!

Венета Райкова не изтрайва: Копнее да се разхвърля по бански!
Гласувайте за статията

Венета Райкова няма търпение да се разхвърля по бански!

Венета Райкова няма търпение да се съблече по бански и да събира тен. Тя призна, че чака предстоящия сезон с голям ентусиазъм.

Венета Райкова

Венета Райкова иска да хукне към морето и басейните

„За осмо лято настъпва най-важният момент за мен – откриването на плажния сезон пред блока! Моментът, който ме прави изключително щастлива. Искам да си сложа банския, да се излегна с книга в ръка и да побъбрим със съседките!

А сега си припомням как беше миналите лета и настроението ми рязко скача нагоре!“, коментира авторката на бестселъри.

И допълва, че откакто предаването „Папараци“ е свалено от ефир, сериозно обмисля тема за следваща книга. Райкова казва, че няма да спре да твори и да радва почитателите си с нови издания, пише вестник „Уикенд“.

Припомняме, че Венета Райкова все още не е обвързана, но е запазила отлични спомени и отношения с бившия си съпруг Тишо. Най-добър баща и балансиран мъж – така го определя тя пред всички.

По всичко личи, че блондинката пази предимно хубави спомени от живота си с екс половинката си и го обича още, макар и само като човек и приятел на когото може да разчита.

Към средата на април Тишо имаше рожден ден, а Райкова го поздрави с фотос от далечната 2005 година. Тогава те бяха меден месец в Малага.

И водещата, и бащата на сина й все още не са намерили нови половинки. Многократно Венета е споделяла, че няма нужда от мъж до себе си и се отдава изцяло на професията и писането на книги.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар