Йосиф Сърчаджиев стана на 75!(Празнува само с жена си, без Алекс)

Йосиф Сърчаджиев стана на 75!(Празнува само с жена си, без Алекс)
Гласувайте за статията

Йосиф Сърчаджиев още не се е сближил с дъщеря си Алекс Сърчаджиева!

Ден след деня на труда – 1 май, в дома на Йосиф Сърчаджиев отново беше празник. Именитият актьор отбеляза 75-годишен юбилей, но изключително скромно.

Йосиф Сърчаджиев

Йосиф Сърчаджиев стана на 75, но не се сближи с Алекс

„Стана ми навик да празнувам само с жена ми”, споделя Сърчаджиев. И даде да се разбере, че дъщеря му Алекс Сърчаджиева все така не е част от живота му.

В момента артистите са най-засегнати от карантината, а заради блокадата по пътищата, Сърчаджиев не може и да пътува.

Затова той посрещна 75-я си рожден ден в ловешкото село Кирчево, където бяга от шума и мръсотията на големия град и търси вдъхновение, пише вестник „България днес”.

Звездата от „Време разделно”, който освен актьор е и режисьор, признава, че макар и късно в своя живот, е осъзнал някои важни неща.

Днес той оценява по-добре съпругата си Райна, с която са заедно от 18-годишна възраст, но той е пренебрегвал жена си, защото е била зает с кариерата си.

Двамата преживяват десетки кризи и раздели, но остават заедно. Нито връзката му с Пепа Николова, нито раждането на дъщеря му – страхотната актриса и тв водеща Александра Сърчаджиева, не провалят брака им.

Преди няколко месеца актьорът публично й се извини от тв ефира, но въпреки това двамата не са затоплили отношенията си.

От БНТ пък се канят да почетат Сърчаджиев и по повод годишнината му ще бъде излъчен филмът „Тайната на младостта” от 1972 година. В лентата Сърчаджиев си партнира с Георги Парцалев, Вълчо Камарашев, Николай Николаев и други.

Филмът разказва за прокълнатия Шандор Пикети, който е омагьосан да казва само истината. И така щом заговори от устата му излизат обиди и разкрития, които разобличават истината и дълбоко скриваните грозни тайни и отблъскващи мисли на хората.

Но в свят на лъжи, ласкателства и лицемерие–кой би искал да чуе истината за себе си? Върху лицемерието и лъжата се градят епохите, обществата, държавите, светът и историята.

И така, изоставеният Шандор Пикети остава съвсем сам–без приятели, без работа, без любов… Телевизионната постановка ще се излъчи днес от 21 часа, по БНТ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар