Защо Николета Лозанова и Черната Златка се отказаха от бизнесите си?

Защо Николета Лозанова и Черната Златка се отказаха от бизнесите си?
Гласувайте за статията

Николета Лозанова и Черната Златка се отказаха от бизнесите си!

Николета Лозанова и Златка Димитрова почти едновременно обявиха, че вече нямат нищо общо с бизнесите, които носят техните имена.

Николета Лозанова

Николета Лозанова и Черната Златка зарязаха бизнесите си

Николета, която устремно преди две години разви серията си бельо, оповести в социалните мрежи, че модната линия ще продължи да се развива без нея. Нищо че носи инициалите й.

„Тайната съставка на моята успеваемост в живота е „отдадеността“ и тъй като винаги се фокусирам в едно направление, сега мой единствен приоритет е козметичната ми линия @nlbeauty_official.

В този ред на мисли, официално съобщавам, че линията за бельо @nl.for.you вече не е фокус на моята дейност. Поради разногласия относно качеството на продуктите, взех решение да се оттегля от бранда.

Решението ми е категорично и е въпрос на юридическо време да се спре използването на моите инициали.

Виждам, че ежедневно ме тагвате на ваши снимки с бельото, но насочете суперлативите си към производителите, на които желая успех!”, написа любимата на вратаря Ники Михайлов.

Няколко часа след това подобно съобщение дойде и от Златка Димитрова. „Приятели, официално искам да съобщя, че вече нямам общо с хранителните добавки ZD, режимите и сайта, в който се предлагат.

Аз съм максималист и професионалист и смятам, че човек трябва да дава на 100 % от себе си във всяко начинание. Както се казва, една птичка пролет не прави. Когато се случи разминаване с екипа, резултатът, за жалост, е такъв”, написа бургазлийката, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар