Ето защо Лъчо от СкандаУ дебелее, а Тото слабее! (още подробности)

0

Лъчо от СкандаУ дебелее, а Тото слабее – всички забелязаха очевидното!

Лъчо от СкандаУ качи някое друго килце докато е под карантина. Дуетната половинка на Тото се появи миналата седмица в студиото на „Като две капки вода”, където колегата му в момента се изявява.

Тото
Тото слабее, Лъчо дебелее

Зрителите веднага забелязаха, че по принцип слабичкият музикант е пуснал шкембенце. Още в предаването Тото реши да се изгъбарка с приятеля си „Станал си три пъти по дебел”, обърна се участникът в „Капките” към свой приятел.

Една от причините за надебеляването на изпълнителя е застоялият начин на живот, който Лъчо води докато е под карантина. Той не се движи много. Единствено помага в грижите за бебето. От забързания начин на живот, който е свикнал да води, сега няма и следа и това оказва влияние върху теглото му.

„Истината е, че никога не съм бил толкова тежък” признава Лъчо, който преди месеци стана баща за първи път. На другия полюс обаче е колегата му Тото.

Бившият Брадър сваля яко килограми от репетициите и лайфовете в „Капките”. Йонислав Йотов, както е истинското име на рапъра, буквално се е стопил.

Той хвърчи по задачи и работи по няколко проекта. Но това се отразява положително върху организма и не качва килограми, а премахва излишните. „По-слаб не съм го виждал никога” казва Лъчо за Тото.

Момчета от „СкандаУ”, подготвят мащабен концерт, с който ще отбележат 10 години заедно на сцената. Събитието ще бъде на Гергьовден и ще бъде излъчен на живо в интернет. Сред колегите, които ще пеят са Димитър Маринов, Маги Джанаварова и много друг, пише вестник „България Днес”.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.