Васил Найденов постоянно си прави тестове за коронавирус!Големият Васил Найденов и

импресариото му Ивайло Манолов често си правят тестове за коронавирус. Изпълнителят сподели, че дългогодишна алергия е причината да гледа по-притеснено на заразата и по-често да се тества, дали не е заразен. [caption id="attachment_444070" align="alignright" width="300"]Васил Найденов Васил Найденов взима всички предпазни мерки[/caption]

„Имам задух понякога, страдам от алергия и затова се пазя и отказвам всякакви участия, докато не приключи пандемията. Отказах и на шоуто на Цитиридис”, казва Найденов.

Изпълнителят на „Телефонна любов” от малък страда от алергия свързана с уши, нос и гърло. Затова и по време на пандемията предпочита да взима всички мерки и да се пази, за да не влоши състоянието си. Певецът почти никога не си е позволявал някой да разбере за проблемите, които има. „И без да съм болен от коронавирус, имам този проблем от години, но никога не съм се оплаквал.

Ако се съобразявах само с алергията си, трябваше въобще да не излизам да пея. Аз съм професионалист и трябва да съм във форма най-вече заради публиката”, смята Васил Найденов.

„Върнах се от чужбина и известно време бях в карантина, сам се изолирах. След това се видя, че съм с отрицателен тест и слава Богу всичко си тръгна по нормалния начин”, споделя и импресариото на певеца Ивайло Манолов. Нито един от двамата не останал забравен и дори по време на изолацията, техни приятели им помагали и ги подкрепяли. Богдана Карадочева дори готвела любимите на Манолов ястия, оставяла ги пред вратата му и той ги взимал от там след това.

„Не сме капризни двамата с Васил. Храним се, с каквото и всички останали”, категоричен е импресариото.

Най-добрият БГ изпълнител не за първи път преживява подобна криза. Той е преживял и земетресението във Вранча преди десетилетия и смята, че нищо не е случайно. „Съдбата ни предупреди, че не всичко, което хвърчи, се яде. Сега не бяхме достатъчно подготвени, но пандемията е знак, че всичко трябва да се промени, най-вече отношението ни към природата”, категоричен е Кеца. В момента всички музикални изпълнители са в неплатен отпуск и сами се издържат. Музикантът е категоричен, че гилдията трябва да се обедини и да си потърсят сами социалните права, а не да чакат на готово, пише вестник „България днес”. И допълва, че трябва да се отсее качествената музика от количествените песни. На Найденов най-много му липсват участията, но се надява скоро всичко да се върне постарому. „Българинът обича да се весели, да живее максимално, така че не вярвам да намалят участията”, казва още Васко. „Аз знам 2 и 200. В младите ми години съм оставал и без пет пари на ден, живял съм и с една кифла на ден, но назаем никога не съм се молил на никого. Само към хигиената съм безкомпромисен. Както се знае, ние от зодията Дева сме така”, смее се Найденов, който и преди вируса си миел по 15 пъти на ден ръцете.