Честито: Ето как Виктория Терзийска от Мастило чукна 41 години! (виж тук)

Честито: Ето как Виктория Терзийска от Мастило чукна 41 години! (виж тук)
Гласувайте за статията

Виктория Терзийска не си крие годините!

Харизматичната Виктория Терзийска, по-позната като Вики от Мастило, навърши 41 години. По всичко личи, че певицата няма комплекси от възрастта си. И не крие на колко е, както правят много нейни колежки.

Виктория Терзийска

Виктория Терзийска стана на 41 лазарника

Поводът тя отбеляза и в социалната мрежа, където обяви гордо годиникет си със свещички поставени на неособено голяма торта, цялата отрупана в плодове.

На 3 май изпълнителката на „Твойте кафеви очи“ чукна 41, а дни по-рано празник имаше и дъщеричката й Маргарита, навършила 4 годинки.

Майчинството зае водеща функция в живота на певицата, която тотално загърби славата и музикалната сцена, за да се отдаде на семейния живот със съпруга си – бензиновият бос Петър Величков.

Съпрузите отглеждат с много любов двете си момиченца. Най-голямата, от които – Маргарита навърши 4 години само преди седмица.

„Щастие на 4 години! Владетелката на божикравичките, момичето, което може да се качи навсякъде, най-голямата почитателка на Попи! Нашата Маргарита!“, пише в профила си в Инстаграм Вики под мила снимка на наследницата си.

Припомняме ви, че миналото лято изпълнителката стана майка за втори път, като дари любимия си с втора дъщеря, която кръстиха София.

За пълната семейна идилия допринася и четириногия любимец Захари, за който г-жа Величкова не пропуска да ни разказва в социалната мрежа.

„Захари ни дава лапа, а София го гледа с огромен интерес! Чудесно е да отглеждаш децата си в компанията на четириног приятел“, щастлива е Виктория Терзийска.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар