Бомба: Натискат Къци Вапцаров да влезе в политиката! (още подробности)

Бомба: Натискат Къци Вапцаров да влезе в политиката! (още подробности)
Гласувайте за статията

Къци Вапцаров натискан да влезе в политиката, той не ще и да чуе!

Почитателите на Къци Вапцаров го натискат да влезе в политиката. „Къци, така или иначе не гласувам никога. Защо не се кандидатираш за управляващ, за да има за кого да пусна гласа си?“, пита фен на Вапцаров.

Къци Вапцаров

Искат Къци Вапцаров в политиката

А блондинът е категоричен, че това е за хора, които разбират от тази работа и той няма подобни амбиции.

През последните седмици Къци използва социалните мрежи като поле за изява, където изказва наблюденията си от случващото се в страната ни.

Шоументът смята, че не всички решения, взети през последните два месеца, са правилни. Според него хората трябва да се върнат по-скоро на работните си места.

„За първи път в новата история на хората им е забранено да работят със закон. Искаме си труда!“, отсича Къци. Вапцаров милее най-вече за актьорите без щатни места, които в момента са без работа и доход.

Преди два месеца Вапцаров шеговито заяви, че след участието си в риалити формата Вип Брадър не се страхува от изолацията и карантината. Два месеца по-късно Къци е убеден, че взетите мерки ощетяват хората и негативните последствия тепърва ще се усещат по-осезаемо.

За да се откъсне от всички тези мисли, шегаджията се е отдал на пчеларството. От години той и жена му произвеждат мед като се хвалят, че техният е най-вкусният на света.

Вапцаров и съпругата му са сред малкото примери за стабилно семейство, запазило се цяло в света на шоубизнеса. Преди няколко месеца се наложи Къци да измами съпругата си Меги за първи път.

Той беше голямата изненада в „Маскираният певец“. В образа на Шапката той успя да разкрие таланта си на певец, пише вестник България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар