Актрисата Ралица Паскалева отглежда и доведения си син! (още подробности)

Актрисата Ралица Паскалева отглежда и доведения си син! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Ралица Паскалева гледа и сина на мъжа си Теодор Салпаров!

Ако се чудите какво е общото между волейбола и актьорската игра – това са вече бившият национал Теодор Салпаров и половинката му Ралица Паскалева.

Ралица Паскалева

Ралица Паскалева се разбира чудесно с доведения си син

Двамата бяха виртуални гости в “Шоуто на Николаос Цитиридис” по Би Ти Ви. В Skype разговор с водещия те разказаха как прекарват времето си в социална изолация и разкриха тайната на връзката от разстояние.

Извънредното положение заради пандемията заварва семейството в морската им къща в Равда, където двамата се наслаждават на щастието, че са събрани заедно толкова време, което не се случва често.

Заедно с тях са децата им-сина на Салпаров от брака му с Бойка Делиева Георги и почти двегодишния Максим.

“Така се случи, че като се прибрах от Русия, преценихме, че е най-добре да дойда аз веднага на Равда, да си изкарам карантинния период от 14 дена.

След това дойдоха Рали и синовете ни, майка ми и нейните родители. Набързо се видяхме и всеки се прибра. Те си имат ангажименти, а ние наваксваме това, което са изпуснали.

Той замина за Сургут, като плановете ни бяха с детето да отидем при него да го подкрепим в Сибир, но този коронавирус малко прецака плановете на всички. Още не бяха затворени границите, но решихме, че е по-добре да не пътуваме с детето.

Останахме тук, изтърпяхме си го. Не беше чак толкова – два месеца. Ние си бяхме в комуникация през цялото време”, добави Ралица Паскалева.

Тя излезе от сериала „Откраднат живот“, за да бъде с любимия си в чужбина, а зрителите още жалят по нея.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар