Васко Василев посегна на себе си заради лекарите!

Васко Василев посегна на себе си заради лекарите!
Гласувайте за статията

Васко Василев направи нещо наистина голямо!

Виртуозът на цигулката Васко Василев се раздели с косата си и се обръсна собственоръчно с машинка нула номер в ефир, видя HotArena.

Музикантът се сдоби с новата си прическа на живо в предаването „Шоуто на Николаос Цитиридис” по Би Ти Ви. Васко предложи на гологлавия водещ да дарят по 5000 лв. за медиците в „Пирогов”, които се борят с коронавируса.

Васко Василев

Васко Василев с уникален жест

Цигуларят грабна машинката за подстригване и пред камерите собственоръчно обръсна главата си.

Васко изпълни желанието на водещия и си направи пънкарска прическа, оставяйки си върху главата си само малко коса.

„Речено-сторено! Убеден съм, че това е най-смисленото подстригване в живота ми, а освен това беше и приятно!”, написа в социалните мрежи цигуларят и публикува документ, потвърждаващ, че е направил дарението.

Извънредното положение заварило Васко в дома му във Валенсия. От шест седмици музикантът прекарвал времето си затворен вкъщи.

Запълвал го с ежедневно свирене и контакти с публиката си в интернет.

„За сега не излизам много на балкона да свиря, понеже всички излизат и пеят, а аз не мога да се сравнявам с фламенко артистите и тази нация.

Но те знаят, че съм тук, защото съм свирил много фламенко с „Чамбао”, които са ми били на гости. Така че съм в добра среда”, сподели Василев.

Творецът показа на Николаос и как с помощта на кори за яйца е направил изолация в жилището, за да може да свири, без да притеснява съседите, пише Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар