На 50 Малин Кръстев разкри: Бабата на Азис му предрекла това!

На 50 Малин Кръстев разкри: Бабата на Азис му предрекла това!
Гласувайте за статията

Миналият месец Малин Кръстев отпразнува юбилей

На 23 април актьорът Малин Кръстев чукна 50, а празникът му стана повод за равносметка.

„Сам съм, но не самотен”, лаконичен е за личния си живот Малин. Роденият по време на Великден актьор се смятал за голям късметлия, но избягвал да предизвиква съдбата, коментирайки успехите си. Кръстев бил убеден, че дългосрочните планове могат само да разсмеят Господ.

Малин Кръстев

Малин Кръстев имал среща с бабата на Азис

Когато бил дете, Малин се снимал в италиански филм. В масовката за някой лев участвала и бабата на Азис – Станка. Прочутата ясновидка от Костинброд тогава не била особено популярна, но мълвата за дарбата й бързо се разнесла сред екипа.

Участници в продукцията се изредили да тестват гадателските способности на колоритната ромка. На опашката с мераклии да надникнат в бъдещето си се наредил и невръстният Малин.

Баба Станка хванала ръката му и му казала, че има закрила от висши сили, които го пазят „от горе”. „На двете си ръце кръстове имаш”, разкрила му мургавата ясновидка.

Звездата на сериала „Седем часа разлика” не бил суеверен, нито свръхрелигиозен, но случката го поразила.

Едва след години, когато бабата на Азис добила всенародна популярност, а предаване по Нова телевизия й посвети цял епизод, той разпознал жената, която му е врачувала.
Баба Станка издъхна миналата година само няколко месеца, след като сама предсказа смъртта си.

„Това бе първата ми среща с паранормалното. Разбира се, за разлика от истинската стигма, по ръцете ми няма кръв, но усещането, че има неразбираеми неща около мен, ме кара да се чувствам по-особено”, признава актьорът, пише Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар