Истината: Ето какво отне живота на д-р Нели Пандова! (още разкрития)

Истината: Ето какво отне живота на д-р Нели Пандова! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Д-р Нели Пандова почина в неделя, а теориите за смъртта й бяха няколко!

Загадката около мълниеносната смърт на д-р Нели Пандова от Спешна помощ – София бе разгадана днес. Припомняме, че слънчевата лекарка почина в неделя като издъхна още в спешното и не успя да стигне до интензивното отделение.

Нели Пандова

Ковид-19 е отнел живота на д-р Нели Пандова

Мнозина до момента се съмняваха дали д-р Пандова е починала от коронавируса, тъй като тя беше дала цели два отрицателни теста, преди да се прибере за лечение у дома преди седмици.

Мнозина предполагаха, че е възможно лекарката да е починала от нещо съвсем друго, но тази сутрин секретарят на Националния оперативен щаб доц. Димо Димов сложи край на всички спекулации по темата. Да, оказа се, че д-р Пандова е починала именно от Ковид-19.

„Анализът на ПСР тестовете й, както и допълните изследвания, които направихме, категорично доказват, че тя е била носител на коронавируса. Заради това за съжаление потвърждаваме, че и тя е една от жертвите на COVID-19 у нас“, заяви доц. Димов.

Знаем, че съпругът на д-р Пандова също е заразен с Ковид-19 и се лекува, състоянието му към момента е добро. Всички се надяват да продължи да бъде така и човекът да оздравее!

Източник: Блиц

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар