Навръх Гергьовден: Арестуваха Жени Калканджиева, тя крещи и обижда! (ШОК ВИДЕО)

Навръх Гергьовден: Арестуваха Жени Калканджиева, тя крещи и обижда! (ШОК ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Арестуваха Жени Калканджиева и сина й, детето също отиде в ареста!

Полицаи от Шесто РУ отведоха в ареста Жени Калканджиева и сина й във вторник през нощта-навръх Гергьовден. Как се стигна до тук? В следобеда на 5 май между Калканджиева и съседите й – Ралица и Маги Захариеви, възниква спор.

Жени Калканджиева

Задържаха Жени Калканджиева

От видеото, с което разполагаме, се чува част от скандала между „Мис България 1995“ и съседите й. Късно вечерта полиция отново дойде в кооперацията в кв. „Бояна“.

„През деня днес чухме, че се тропа и блъска по вратата ни. Отворихме и видяхме листчета хартия пред вратата ни накъсани. Евгения беше на стълбите. Крещеше и псуваше. Обадихме се в полицията.

Когато полицаите дойдоха, тя продължи да обижда и буйства. Блъскаше майка ми. Наложи се да се обадим на Спешна помощ и дойде линейка, защото на майка ми и прилоша.“, разказа пред сайта Glas.bg 22-годишната Маги Захариева.

Съвсем друга е версията на Жени Калканджиева. „Тези хора ме тормозят. Опитаха се да ми направят магия, сложили са някакви накъсани листчета пред вратата ми. Искат да напусна жилището, което вече 10 години изплащам. Тачо се изнесе, всички да са спокойни, но аз няма да напусна кооперацията. Ние не сме лоши хора, просто сме истински.“, обясни пред GLAS.bg Калканджиева.

Спорът продължи няколко часа. Жени Калканджиева хвърляше яйца през терасата по колите пред блока. Стигна се до нецензурни думи към полицаитe и Калканджиева бе отведена в ареста на Шесто РУ. Съседи поискаха сина й да остане при тях, но тя не се съгласи и детето също се качи в патрулката.

Преди две седмици съпругът на Калканджиева- Стефан Манов-Тачо преби съседа си Георги Василев. Мъжът все още има белези по лицето и е твърдо решен да си търси правата в съда. Спомня си за случилото се на Разпети петък.

Разказва, че още от ранния следобед от апартамента на съседите му се чувала силна музика, а купоните там почти никога не спирали.

В момента върви подписка в кооперацията в „Бояна“ с искане на съседите семейството на Тачо да се изнесат, защото според живеещите там купонът не спира вече няколко години.

В момента Стефан Манов – Тачо е нa cвoбoдa, cлeд кaтo e плaтил пaричнaтa cи гaрaнция oт 5000 лева.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Навръх Гергьовден: Арестуваха Жени Калканджиева, тя крещи и обижда! (ШОК ВИДЕО)”

  1. ТАНЯ

    май 06. 2020

    ЖЕНИ Е АЛКОХОЛИЧКА И ПРОСТАКЕСА

  2. Иван

    май 06. 2020

    Жените не е цвете ма и тези уруспии не са читави. Тая малката ехидна хиена. Дано поне спазват благоприличие и не си пречат има мн гадни съседи. Жени нямаше ли къща? Как изпадна толкова до ап с лайняни съседи?

Добавете коментар