Тита скъса с гаджето си и не спира да се пуска по моцарели! (виж тук)

Тита скъса с гаджето си и не спира да се пуска по моцарели! (виж тук)
Гласувайте за статията

Тита скъса с гаджето си Викторио и не спира да се пуска по прелести!

Младата певица Тита напомни за себе си, като захвърли дрехите и задръжките. Пищната блондинка се снима в дома си само по изрязано черно бельо. Тя демонстрира завидни форми, за които твърди, че са напълно естествени.

Тита

Тита радва мъжкото око с огромни и естествени прелести

„Нямам корекции, нито операции. Не съм си слагала силикон в бюста!“, кълне се певицата. Феновете й пък я сравниха с американската звезда и секссимвол Памела Андерсън.

Напоследък се говори, че изпълнителката се е разделила с приятеля си Викторио, с когото живееше на семейни начала.

Запознати твърдят, че тя си търсела ново гадже и затова си позволявала да пуска по-предизвикателни кадри в социалната мрежа, пише вестник Уикенд. Дали това е така обаче, си знае само тя.

Припомняме, че въпреки кризата покрай коронавируса, Тита работи за себе си. От известно време тя разработва собствена линия обувки и облекла, които се радват на огромен интерес, писа вестник „България днес“.

Христина Христова е щастлива, тъй като маратонките й са от нейната лимитирана серия, с която тя планира да натрупа странични пачки. А заради големия интерес към обувките, просто не смогва

Стигна се до там, че самата Тита влезе в склада, за да опакова обувките за продажба. А интересът е толкова голям, че преди ден сайтът на производителя се е сринал от многобройните заявки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар