Анджелина Джоли връща на Брад Пит: Флиртува с бившия си!(Още от номерата й)

Анджелина Джоли връща на Брад Пит: Флиртува с бившия си!(Още от номерата й)
Гласувайте за статията

Анджелина Джоли си връща на Брад Пит

Актрисата иска Брад Пит да я ревнува и му върти номера

Звездата започна да обръща по-голямо внимание на втория си бивш съпруг Били Боб Торнтън. Според слуховете актрисата иска да накара Брад Пит да я ревнува и да му докаже, че и тя се справя с живота си добре.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли дразни Брад, флиртува с бившия си

Джоли бе омъжена три пъти. Първият й съпруг бе Джони Лий Милър. Бракът им продължи едва година и през 1999 подадоха молба за развод.

Следващият, който сложи брачна халка на пръста на актрисата бе Били Боб Торнтън. Когото тя срещна на снимачната площадка.

С него красавицата живя в продължение на три години. Двамата минаха пред олтара през 2000 г и скъсаха брачните окови през 2003.

Били и Анджи увековечиха любовта си с татуировки. Но и това не им помогна да закрепят брака си.

След като третият бивш съпруг на световно известната знаменитост се срещна с Дженифър Анистън на наградите SAG и слуховете за тяхното събиране се разпространиха в социалната мрежа и медиите многодетната майка изпадна в депресия.

Скоро в порталите NewsLagoon и Koimoi се появи информация, че тя е възобновила комуникацията си с Торнтън и му се обаждала все по-често. Но всяка надежда на феновете да се съберат е малко вероятна.

Вторият й бивш съпруг е женен за Кони Англанд, които отглеждат дъщеря си Бела. Но Били Боб и сега говори за Анджи с много топлота. А е и много вероятно подновеното му приятелството с нея да привлече вниманието на Брад Пит.

А Анджелина Джоли се надява точно на това, предават от showdream.org.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар