Фалира ли бизнеса на Люси Иларионов?(Ани Хоанг разкри истината)

Фалира ли бизнеса на Люси Иларионов?(Ани Хоанг разкри истината)
Гласувайте за статията

В средата на април Люси Иларионос се ожали, че бизнесът им фалирал

Тогава Люси Иларионов заяви в Нова тв, че „ние сме живите мъртви“, след откриването на ресторанта си в Елин Пелин.

Но с днешна дата поп фолк певицата Ани Хоанг направи ново признание за бизнеса им.

Ани Хоанг

Ани Хоанг проговори за бизнеса им

Двамата явно са си стъпили малко на крака, щом сега изпълнителката прави признанието, че фалит в съвместния им ресторантьорски бизнес няма, с което отрече и слуховете по тази тема.

Нещо повече – младата певица разкри, че заведението работи, а тя и половинката й режисьорът Людмил Иларионов – Люси правят всичко по силите си, за да се справят с кризата следствие на К-19, пише „Монитор“.

„Предвид ситуацията в цял свят – нещата не са розови. Силно засегнати са малкият и среден бизнес, доходите ни са малки, а разходите в познатия до момента размер.

И да искаме няма как да дадем 100% от себе си, да работим на пълни обороти и да вярваме, че ще се изправим на крака за ден.

Прочетох на много места, че с Люси сме зле финансово. Не сме фалирали, а имаше и подобни гръмки заглавия. Ние сме потърпевши, колкото всички останали“, заяви Ани.

Изпълнителката на „Луда обич“ и режисьорът ежедневно работят в бар-кафе „Новото“, както се казва заведението им, което към момента функционира с доставки до адрес.

„Беше фал старт, откриването бе на 12 март, а ден по-късно ежедневният ни ритъм стопира. Заведението разполага с 40 места, но теренът пред него не е особено голям.

Спазвайки новите указания ще разполагам с 3-4 маси… Ще продължим да работим с поръчки, спазваме строго противоепидемичните мерки. Отговорни сме към себе си и останалите“, добавя още пред изданието Хоанг.

Междувременно става ясно, че атрактивната брюнетка е готова със следващия си музикален проект, но все още изчаква с официалната му промоция.

„Новата песен е готова, чакам подходящ момент за нейното промотиране – не мисля, че сега е такъв.

Искам да изненадам меломаните, когато срещите ни отново са възможни. Истината е, че нямам търпение, парчето е бързо, клубно, участие взема и мой колега“, завършва 28-годишната пайнерка, пише show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар