Шок: Мегз застана зад Жени Калканджиева в големия скандал!

Шок: Мегз застана зад Жени Калканджиева в големия скандал!
Гласувайте за статията

Мегз тотално изненада феновете си. Вместо да ликува, че най-голямата и врагиня Жени Калканджиева е арестувана, хитрото миньонче отново успя да шашардиса всички като се изправи и защити Калканджиева. Феновете ѝ я поздравиха за смелостта, благородството и състраданието, които в подобни моменти са присъщи на малцина.

Копираме статуса на дизайнерката без редакторска намеса:

“ Събуждам се днес и имам над 200 “поздравителни” съобщения, че Жени е арестувана. Цитирате обидите ѝ от седмица на модата и риалити формати и казвате, че има Господ. Но знаете ли на мен ми стана някак болно отвътре. Всеки прави грешки. Разликата при популярните е, че всеки разбира за тях. И точно тогава, когато и без това са най-объркани и най ги боли – 200 камери снимат, 200 сайта пишат и 6;7;75)690 хора бързат да се възмутят, порицаят или търсят възмездие. И сякаш за 1 минута от една грешка само всеки забравя всичко, което са правили цял живот и край стават най-големите грешници на света.

Мегз и Жени Калканджиева

Жени Калканджиева получи неочаквана подкрепа от Мегз

Не харесвам Жени, тя много пъти се е държала лошо с мен.

И по никакъв начин не опитвам да оправдавам някого. Точно аз. Просто тихичко искам да припомня, че има грешка – има наказание, има и прошка. Важно е човек да вземе правилните уроци, да се промени и да продължи по-достоен напред! И в този момент в едно идеално общество би било много хубаво – ако хората – макар и със строгост, градивна критика и поучителна твърдост, му обяснят къде е сгрешил и му помогнат да се изправи. Това наистина би имало смисъл за всички. А не да се опитаме да смачкаме още повече всеки сгрешил. И малка провокация за размисъл – Не убивайте с думи, смъртните присъди отдавна са отменени почти навсякъде. НАКАЗАНИЯТА СА, ЗА ДА СЕ ПОПРАВИМ, А НЕ, ЗА ДА НИ УНИЩОЖАТ. ”

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар