Любовникът на Цветанка Ризова: Коронавирусът не е страшен!

Любовникът на Цветанка Ризова: Коронавирусът не е страшен!
Гласувайте за статията

Шумно несъгласието си с мерките срещу коронавируса у нас изрази любовникът на Цветанка Ризова – младият доктор Веселин Йолов!

Последният официален мъж до водещата на „Лице в лице“ е заместник-началник на Отделението по анестезиология и интензивно лечение към Медицински институт – МВР и явно е решил да натрупа бърза слава, оспорвайки решенията на щаба, след като не можа да изпъкне покрай ТВ звездата, коментират негови колеги.

Цветанка Ризова и Веселин Йолов

Любовникът на Цветанка Ризова избухна срещу коронавируса

По-вероятно е да спечелите от тотото, отколкото да пипнете коронавирус„, написа във Фейсбук Йолов и разпали скандала покрай себе си. Преди дни той продължи тезата си като коментира: „Медицината като цяло е имала и ще има много по-големи предизвикателства от коронавируса! Става въпрос за вирусна инфекция, вирус, който беше прогнозиран като разрушителен в здравен аспект. Просто е нов или поне така се твърди. Това създаде една несигурност в здравните среди, която до голяма степен е оправдана, но преувеличаването на проблема ще доведе и води до много по-големи щети от самата инфекция. В такива моменти започва да страда икономиката, което в дългосрочен план ще повлияе здравето на хората. Оформя се порочен кръг.

Лесно е да манипулираш един човек със здравето и живота му. Категорично спдоелям тезата, че данните за т.нар. жертви на коронавируса са манипулативни.“

Очевидно доктор Йолов дискутира въпроса и с половинката си Ризова, която е повлияна от неговото мнение, пише Ретро. Десетки зрители не спират да критикуват водещата, че не задава адекватни въпроси на събеседниците си по отношение на коронакризата у нас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Любовникът на Цветанка Ризова: Коронавирусът не е страшен!”

  1. гого

    юни 01. 2020

    Ей,бабо цветано,кобро.Въртиш сучеш все на пандемия те избива.Не разбра ли че никой не гледа тъпото ти предаване.Айде метла…..

Добавете коментар