Христо Калоферов крие майката на детето си, дори не живее с нея!

Христо Калоферов крие майката на детето си, дори не живее с нея!
Гласувайте за статията

Водещият на Новините по Нова Христо Калоферов не живее под един покрив с майката на детето си. Той беше набеден за хомосексуалист, докато не стана баща наскоро!

Самоличността на майката на детето на Христо Калоферов  е абсолютна енигма и почти никой от обкръжението му няма представа как се казва тя или как изглежда.

Христо Калоферов

Христо Калоферов не иска да се шуми около личния му живот и не дава да се разбере коя жена му роди дете

ТВ водещият усилено пази личния си живот и досега не се е показвал с половинките си публично. Темата за любовта е табу във всяко негово интервю, а в профилите му в социалните мрежи липсват снимки с жени, с изключение на тези с колежките му от телевизията и със сестра му.

По едно време някои дори бяха набедили сестра му за негово гадже, тъй като тъмнокосата Стефка няма визуална прилика с брат си, а и носи различна фамилия. Тя е дете от втория брак на майката на Калоферов, но макар да са от различни баща, двамата са изключително близки.

Заради извънредното положение родителите на Калоферов все още не са виждали внучето си, тъй като няма как да дойдат до София.Майка му обаче не крие щастието си, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар