На Анелия не й липсва самочувствие: Родила съм се с талант, всичко съм постигнала с гласа си!

На Анелия не й липсва самочувствие: Родила съм се с талант, всичко съм постигнала с гласа си!
Гласувайте за статията

Анелия разкри в телевизионен ефир как прекарва времето на социална дистанцираност по време на извънредната ситуация. Близо два месеца певицата спазва ограниченията, а заради пандемията сценичните изяви на всички са спрени.

„Душата ми имаше нужда от тази почивка. Но след два месеца вече имам нужда от активност. Аз съм изключително динамичен човек, изключително борбена съм. Време е да се събуждаме. Смятам, че всеки си има някакво призвание в живота. Аз съм се родила с талант. Смятам, че Господ като ми е дал глас, той трябва да стига до хората“, сподели поп фолк дивата в „Преди обед“ по bTV.

Анелия

Анелия показа самочувствие

„Материалните неща са едно от най-хубавите неща, но истината е, че в този период е най-важно да споделиш живота си с някой. Да има с кой да споделиш хубавия дом, прекрасния басейн, прекрасните разговори на чаша чай… Това е истината и всичко друго, което го имаме, в момента не можем да го използваме.

Не се правя на светица, че не харесвам лукса и това, което съм постигнала. Много важно е човек да успява, но е важно и как успява. Аз съм успяла с гласа си, с труда си, с честен труд и е хубаво да му се радвам на всичко това. Но не само материалните неща са важни. В този момент оставаме сами и човешките неща – да помогнеш, да си добър, да си сърдечен е най-важното.

Затова и призивът на този концерт, в който ще се включим, е да благодарим на всички и това е начинът да си помогнем – аз чрез гласа си, много крупни бизнесмени помагат с крупни суми, всеки дава колкото може и каквото може“, добави още изпълнителката, която днес ще има концер #ПомогниОтВкъщи.

В навечерието на Световния ден на Червения кръст и Червения полумесец, bTV Media Group и партньори ще обединят за пореден път едни от най-обичаните и популярни изпълнители у нас в една общозначима кауза – в подкрепа на националната кампания на Българския Червен кръст „Заедно срещу COVID-19”.

Второто издание на концерта #ПомогниОтВкъщи ще бъде излъчено на 7 май от 20.00 ч., а даренията ще подпомогнат дейността на БЧК в помощ на усилията на Националния оперативен щаб срещу коронавируса.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “На Анелия не й липсва самочувствие: Родила съм се с талант, всичко съм постигнала с гласа си!”

  1. АЗ

    май 07. 2020

    Всичко постигнала с гласа си… и най-вече с оная си работа която предлага на богати чичковци – спонсори.

  2. Някой

    май 07. 2020

    Плевелите са жилави и винаги избуяват, не им пречи нищо и няма кой да ги спре!

Добавете коментар