Делян Пеевски помогна на Сандански и Петрич в битката с COVID-19!

Делян Пеевски помогна на Сандански и Петрич в битката с COVID-19!
Гласувайте за статията

Делян Пеевски направи поредното си щедро дарение в борбата с коронавируса!

Депутатът от ДПС Делян Пеевски извърши нов голям жест към българската медицина. Той дари предпазни облекла – шлемове и маски, за медиците на лечебни заведения в Сандански и Петрич, съобщи „Пирин Прес“.

Дарението представиха заместник-председателят на ПГ на ДПС Халил Летифов и кметът на община Белица Радослав Ревански, който е координатор на дарителската кампания на Делян Пеевски.

“Изключително навреме и на място е дарението. Ще ни помогне много в този труден момент тъй кто има заразен един лекар от болницата в Сандански и трима в Петрич. Благодаря от сърце на г-н Пеевски от свое и от името на всички медицински лица”, каза д-р Илия Тонев.

Сред присъстващите на церемонията бяха също общинският координатор на ДПС за община Сандански – Аспарух Костадинов, и координаторът на ДПС за община Петрич – Атушка Маркова.

”Всичко правим заради хората. Г-н Пеевски ни изпрати днес с посланието, че трябва да се вземат най-адекватните мерки и да се подсигурят с необходимите средства медицинските лица в тази трудна обстановка”, изказа се Радослав Ревански.

Заместник-кметът на Петрич Борислав Коларов и главната сестра на болницата изказаха своята голяма благодарност към г-н Пеевски, като първият изрази благодарностите си и от името на всички жители на общината.

Даренията на Делян Пеевски до момента надхвърлят 5 млн. лв., и то само за България. Отделно той помогна и на Северна Македония с две щедри дарения. Няма по-голям дарител в битката с коронавируса у нас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар