Андреа харчи по 700 лв. за фотошоп всеки месец!

Андреа харчи по 700 лв. за фотошоп всеки месец!
Гласувайте за статията

Андреа вади пари от джоба си всеки месец, за да изглежда секси в очите на хората. Певицата се показва постоянно такава, каквато не е. Само Кобрата знае как изглежда в реалността всяка сутрин!

Поп фолк дивата Андреа е толкова пристрастена към компютърната програма за обработка на снимките фотошоп, че вече изобщо не може да си представи да публикува своя снимка, която не е минала през нея.

Андреа

Пищната Андреа хаби пари за фотошоп

Заради прекалено заиграване с програмата обаче, изпълнителката неведнъж е ставала обект на откровени подигравки и бъзици, защото изглежда все по-слаба и съвършена на кадрите, а в действителност няма нищо общо със съвършенството.

Дори може да се каже, че особено в последните години Андреа е по-популярна със снимките си, отколкото с песните, защото за разлика от второто – кадрите се задържат дълго в общественото полезрение.

Оказа се, че поп фолк дивата се доверява от доста време на компютърен специалист, който задоволява всяка една нейна прищявка. И за труда си, разбира се, е щедро възнаграден.

За обработка на един кадър, Андреа плаща между 50 и 100 лева и била изключително точна и коректна за това. Всеки месец изкусителната блондинка брояла на ръка между 400 и 700 лв. в зависимост от бройката обработени кадри, пише „Хотнюз“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Андреа харчи по 700 лв. за фотошоп всеки месец!”

  1. АЗ

    май 09. 2020

    Глупачка. Като толкова не се харесва да вземе да ходи на фитнес и тренировки с тези пари.

Добавете коментар