От „Капките“ се изгавриха с Луна, а тя, милата, така и не разбра! (ВИДЕО)

От „Капките“ се изгавриха с Луна, а тя, милата, така и не разбра! (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Луна стана жертва на голяма гавра. След акто Юлиан Вергов не спира да се подиграва на интелекта й, сега и цялото предаване се изгаври с нея!

Брутална лъжа посрами фолк ветеранката ни Луна, пише HotNews. В едно от предишните издания на „Като две капки вода“ водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека обявиха, че има прецедент в дългогодишната история на шоуто и, че едно от изпълненията е получило отзвук от самата знаменитост, която е имитирана. Ставаше въпрос за образа на Луна като световната звезда Камила Кабело.

Луна

Луна като Камила Кабело

В предаването беше излъчено кратко видео, в което се твърдеше, че Кабело отговаря на фолкаджийката, която по-рано обяви, че нейните хитове са оставили по-голяма следа от тези на чужденката и дори са вечни. Ето какво казва кубино-американската звезда по този повод:

„Здравейте, Капки! Искам да кажа едно голямо благодаря на Луна. Макар, че имам милиарди гледания, аз наистина си мечтая песните ми да станат вечни, златни хитове, също като нейните. Тя е вдъхновение за всички момичета от Хавана до Монтана. В момента работя по последния си хит, който ще се казва „Бягайте крачета в Хавана Унана“. Благодаря ти, Луна!“

Преводът в ефира на Нова телевизия обаче се оказа абсолютен монтаж върху случайно интервю на Кабело, но самата Луна така и не разбрала, че телевизионерите си правят гавра. Затова не пропускала да го изтъква самодоволно пред свои близки. „Нека некомпетентното им жури да ми дават тройките, мен ме признаха на световно равнище“, коментирала фурията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар