Наско печели „Хелс Китчън“

Наско печели „Хелс Китчън“
Гласувайте за статията

Новият победител в „Хелс Китчън” се казва Атанас Балкански, смятат феновете на предаването. Снимките на кулинарното шоу са приключили съвсем наскоро, а финалът ще бъде излъчен на 21 май. Името на победителя все още се пази в тайна, но според слуховете именно Наско ще прибере голямата награда от 100 хиляди лева плюс договор за работа при шеф Виктор Ангелов.

Феновете на предаването в момента са разделени на две големи враждуващи помежду си групи. От едната страна на барикадата са поддръжниците на пловдивчанина Атанас, от другата – на Реджеп Бадев, който е роден в Сърница, но от 5-годишен живее в Италия. Очаква се последната битка да е именно между двамата. Според информация на „Уикенд” я печели именно Наско. Знак за това е, че той все още живее в България, докато Раджи наскоро се е преместил в Германския град Хамбург. Логично е, че с подобна адресна регистрация той няма как да ходи на работа при шеф Ангелов.

Хелс Китчън

Наско печели „Хелс Китчън“

Феновете на „Кухнята на ада” знаят, че „италианчето”, както го нарича шефът, преди шоуто е бил главен готвач в голям германски хотелски комплекс. Най-вероятно се е върнал там. Той е на път да се превърне в звезда в родината на Гьоте. Вече дава интервюта и публикува собствени рецепти в местните готварски списания.

Зрителите на „Хелс Кипчън” отдавна са забелязали, че Реджи е изключителен готвач, но е твърде самоуверен за вкуса на своя шеф в кухнята и често си позволява да променя рецептите му. Затова очакват на финала Ангелов да предпочете някой по-послушен, който ще може да прибере в собствената си кухня. Според всички това ще бъде Наско, който се очертава като най-големият любимец на шефа в актуалния трети сезон на шоуто. Балкански съвсем наскоро е публикувал на видно място в профила си във Фейсбук своя снимка от страницата на предаването и вече приема поздравления от близки и познати.

Сред любимците на Ангелов тази година е и закръглената Галя, която вбесява повечето зрители на предаването. Огромната част от тях смятат, че тя дори не умее да държи правилно нож. Водещият обаче я харесва и това кара много хора да я смятат за сигурен финалист, пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар