Сериозен удар по здравето на Теа Минкова: Жената на Наум Шопов в паника, че има коронавирус!

Сериозен удар по здравето на Теа Минкова: Жената на Наум Шопов в паника, че има коронавирус!
Гласувайте за статията

Красивата половинка на Наум Шопов – Теа Минкова, която роди преди едва пет месеца, в момента е скована от голям страх заради опасния коронавирус, блокирал все още целия свят.

Актьорът, когото гледаме в момента в любимата медицинска поредица „Откраднат живот“, се занимава с медицина и в реалния си живот, което точно в този момент много му помага, за да успокои половинката си.

Теа Минкова и Наум Шопов

Теа Минкова на Наум Шопов със съмнения за коронавирус

Теа все още кърми дъщеричката си Амая, но в един момент получава възпаление на млечните жлези и вдига 40-градусова температура. Естествено, първото, което си мисли в този момент, е свързано не с възпалението, а с коронавируса, чийто симптоми са сходни. Преди да се установи, че има мастит, брюнетката се побъркала от страх, че може да е заразена с опасния вирус.

И макар двамата с Наум да спазват още от самото начало много стриктно мерките за безопасност и спазват все още социалната дистанция, притеснението било осезаемо и за двамата. Наум веднага се обадил в частна лаборатория, направили си тестове за коронавирус и за щастие – резултатите и от двата са отрицателни.

Преглед при специалист установил, че Минкова има запушване и възпаление на млечните жлези, известно под наименованието мастит. Много жени, които кърмят бебетата си, се сблъскват с този проблем. Наложило се половинката на Шопов да приема антибиотик, за да предотврати инфекция на засегнатата зона, пише „Уикенд“.

Любопитна подробност е, че Наум и Теа мислеха за сватбено тържество след раждането на малката си дъщеричка, но коронавирус пандемията обърка плановете им поне засега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар