Кулагин към Гъмов: Пръдльо, дължиш пари на дилъри! (още за скандала)

Кулагин към Гъмов: Пръдльо, дължиш пари на дилъри! (още за скандала)
5 (100%) 1 vote

Кулагин в жесток скандал със Станимир Гъмов, нарече го публично „пръдльо“!

Покрай махленските скандали на Жени Калканджиева се развихри истинска виртуална война в мрежата. Известните личности се разделиха на „ЗА“ и „ПРОТИВ“ поведението на модната шефка. А някои просто си коментираха от скука.

Кулагин

Валентин Кулагин и Станимир Гъмов с жесток скандал в мрежата, гримьорът ръси обиди на кило

Трети като Валентин Кулагин, просто наливаха масло в огъня и гледаха сеир от страни. В защита на Жени застанаха пиарката Ива Екимова, певицата Йоко Захариев, актьорът Станимир Гъмов, плеймейтката Златка Димитрова и много други близки приятели на Мадам Визаж, пише сайтът LifeOnline.

Валентин Кулагин също се изказа по въпроса и то доста деликатно. Включването му обаче подразни Станимир Гъмов, който рязко забрани на ВИП скандалджията да коментира темата.

Толкова му трябваше на устатия Валентин за да изригне срещу театрала: „Пръдльо, дължиш пари на половината дилъри в София. Оправи си борчовете и тогава съвети към мен!“, отсече русият перчем.

А е странно, че Гъмов се засегна от обръщението „пръдльо“, а не от обвинението в задлъжнялост и то не към банки, а към дилъри на наркотици.

За капак Кулагин уточни: „Лоша работа, нали? Откакто затвориха театъра в Шумен се чудиш къде да се изявиш!“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар