Няма да повярвате какво се случва с певицата Екстра Нина! (виж тук)

Няма да повярвате какво се случва с певицата Екстра Нина! (виж тук)
Гласувайте за статията

Екстра Нина учи езици, ще става полиглот!

Екстра Нина разби на пух и прах стереотипа, че певиците нямат други заложби, освен да държат микрофона. Фолклегендата скоро ще бъде полиглот. В момента певицата е под карантина в Истанбул. Вместо да почива активно, тя заляга над ученето на нови езици.

Екстра Нина

Екстра Нина се е заела да учи езици

Звездата вече говори отлично турски, тъй като живее в мегаполиса от дълги години. Първоначално ходела на уроци, за да й е по-лесно да се оправя сама. Екстра Нина поназнайва и английски, а след като научила турски, се насочила към друг източен език – арабския.

„Страшно съм впечатлена от красотата на изговора му. Използвам всеки миг да уча нови думи и изрази“, споделя тя. Певицата признава, че отделя 4-5 часа на ден за учене.

Залегне ли над речниците и помагалата, не отделя очи и за секунда. Тя обаче не се задоволява само с арабския и турския, а иска да говори езика на всяка една от любимите й страни.

„Мечтата ми е да науча испански и италиански. След като приключа с арабския, се захващам с тях“, обеща звездата, пише България днес. Тя намира време и за почивка.

В момента бизнесът й е блокиран. От няколко месеца Екстра Нина върти заведение в огромен хотел, в самия център на Истанбул. Заради строгите мерки в южната ни съседка ресторантът е затворен.

„Сега обръщам много повече внимание на себе си. Прочиствам организма си, уча нови песни, гледам филми. Човек винаги намира какво да прави, когато е вкъщи. Невероятно е чувството на смирение в душата и очакването на новото бъдеще“, добавя фолк легендата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар