Ново 20: Иво Аръков търси мъж за Мегз! (дизайнерката се пусна на пазара)

Ново 20: Иво Аръков търси мъж за Мегз! (дизайнерката се пусна на пазара)
Гласувайте за статията

Мегз се надява, че Иво Аръков ще й намери гадже!

Откакто е необвързана Мегз е решила тотално да промени визията си. Дизайнерката иска да си намери ново гадже и взриви социалните мрежи с изкусителни снимки и нова прическа.

Иво Аръков

Иво Аръков търси мъж за Мегз

Тя вече е в отбора на блондинките. Повечето й последователи я отрупаха с комплименти за новата й секси визия . А тя безспорно постави повечето плеймейтки в малкия си джоб.

Каканашева беше гост и в предаването Мармалад, където също решиха да й търсят гадже. Екипът на предаването беше подготвил две купчини със снимки, а Мегз трябваше да избира докато не остане един претендент.

Сред кандидатите бяха някои от най-желаните ергени в страната ни като Папи Ханс, Николаос Цитадирис, Кубрат Пулев, Кирил Деспотов, Галин, Бойко Кръстанов, Ники Илиев и много други. Огромното самочувствие на Каканашева си пролича моментално.

Тя с лекота намираше кусур във всеки кандидат и го отхвърляше без грам колебание. Калин Врачански бил женкар, Папи Ханс винаги щял да обича Дара, Кубрат Пулев бил твърде груб, Кирил Деспотов бил твърде млад, Григор Димитров работел твърде много и гонел кариера в чужбина.

Мегз искрено не трепваше и не се впечатляваше от никого. Причината може би е, че финансовите критериите на риалити звездата са твърде високи заради предишните й гаджета и защото тя самата е добре обезпечена финансово, благодарение на модния си бизнес и риалитито си с Нова телевизия.

Все пак Каканашева похвали Николаос Цитадирис и Радо Янков. Като за втория каза, че е искрено впечатлена от силната му социална отговорност. Но също така бързо го отхвърли, защото бил сериозно обвързан. “ Аааа не искам пак да ги развеждам.” – пошегува се амбициозното миньонче.

Което разведе транспортния бос Румен Рончев след 18 години брак. В крайна сметка Миглена Каканашева избра от куртоазия Иво Аръков, с когото отдавна имат закачка.

Актьорът, който никога не е скривал симпатиите си към Мегз и винаги флуртува с нея по светски събития и когато му е на гости, се развълнува и изчерви до ушите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар