Родният хайлайф се раздели на лагери заради Жени Калканджиева! (виж тук)

Родният хайлайф се раздели на лагери заради Жени Калканджиева! (виж тук)
Гласувайте за статията

Известни личности от родния хайлайф на нож заради скандала с Жени Калканджиева!

ВИП спор се завихри около ареста на шефката на Визаж Жени Калканджиева. Задържането на шестата по красота в света, раздели родните звезди на два лагера.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева успя да скара и родния хайлайф

Част от звездите в шоубизнеса застанаха твърдо зад модната шефка и се обявиха в нейна защита. Сред тях бе и Йоана Захариева, според която Калканджиева е невинна.

Певицата си позволи да я защити публично, но тогава голяма част от противниците на Жени също скочиха.

Между тях бе и гримьорът Валентин Кулагин, който влезе в жестока словесна битка с актьора Станимир Гъмов, пише вестник „България днес”.

Гъмов заяви, че Кулагин никога за нищо те трябва да изказва мнение, а магьосникът на четките обвини актьора, че е длъжник на половината дилъри в София.

Припомняме, че Калканджиева беше арестувана навръх Гергьовден, след чутовен скандал със свои съседи. На които крещеше, блъскаше и чупеше яйца по колите.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Родният хайлайф се раздели на лагери заради Жени Калканджиева! (виж тук)”

  1. Гост

    май 13. 2020

    Съседка съм, никога не съм чула и видяла да се държи неподобаващо. От друга страна има крайно съмнителни съседи в блокчето, една девойка с празна глава и лъскав автомобил, която не разбира че никой не се впечатлява и си мисли че не знаем как си изкарва парите, едни мошеници фитнес маниаци, които заградиха двора незаконно и т.н. И такива хора ще ми се подписват да я гонят. Престъпници, мошеници и уличници…

Добавете коментар