Джулиана Гани откачи: Иска карантината да трае до декември! (виж тук)

0

Джулиана Гани се чувства отлично и по време на карантина!

Джулина Гани не се плаши от коронавируса и иска извънредното положение да продължи до декември. Това заяви тя и половинката й интервю за вестник „България Днес”.

Джулиана Гани
Джулиана Гани се кефи и по време на карантина

„От средата на март сме в Монтана при родителите на мъжа ми. Въпреки карантината не сме спирали да работим. Лично аз подписах няколко договора с големи компании. Сега имах време да свърша всичко, да заснема фотосесии.

За съжаление, си мисля, че нищо няма да е както преди. Не сме се паникьосали. Не следим и много какво се случва в страната. Тук, в Монтана, всичко е спокойно, няма болни. Това ме успокоява”, казва Джулиана Гани.

Гани споделя, че се радва, че е родила сина си Давид през 2019г., защото смята, че 2020-а е най-каръшката година. С Илиян имахме спор при раждането. Той настояваше да се роди през януари.

Аз държах да е декември. Мъжът ми е много щастлив, че ме е послушал. Давид вече е на четири месеца, стана 8 килограма. Със сигурност е най-щастливото бебе на света.

– Какво ви липсваше по времето под карантина?

– Липсват ми излизанията, ходенето по кафета, обикалянето в моловете. Другото си го имам и тук. Ходя на фитнес. Свалих три килограма. Имам фризьор и гримьор в Монтана. Момичетата идват до вкъщи с маска и ръкавици и ме правят. Изобщо не мога да се оплача от изолацията.

– Джулиана, ти имаш опит в живеенето в изолация. Каква е разликата между това да си затворена в къщата на „Биг брадър“ и сега?

– Там е доста по-гадно. В „Биг брадър“ няма храна. На хората не им пука какво обичаш. Дават ти каквото има. В къщата си затворен с непознати. Всички сте различни характери.

– Обичате много да пътувате. Пропаднаха ли ви планове за някоя екзотична дестинация?

– Не, защото имам уникално шесто чувство. Мислехме да ходим на Санторини или на Малдивите. Радващо е, че не запазихме нищо и не изгоряхме с пари. Имам познати, които са планирали пътувания, платили са, а накрая не им връщат парите.

– Има ли страх у вас да пътувате, след като целия свят е обхванат от коронавируса?

– Не. Може би зимата, ако условията позволяват, ще отидем на някой остров.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.