Анджелина Джоли и Брад Пит скъсаха окончателно!

Анджелина Джоли и Брад Пит скъсаха окончателно!
Гласувайте за статията

Брад Пит и Анджелина Джоли не искат да се виждат дори!

Брад Пит и Анджелина Джоли отказват да се съберат заедно дори за рождения ден на дъщеря си Шайло Джоли-Пит.

На 27-ми май тя ще навърши 14 години. А заради родителите си, рожденичката май ще има не едно, а цели две партита по случая.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли и Брад Пит се разделиха окончателно, сн. Фейсбук

Анджелина Джоли е планирала голямо тържество в дома, който обитава с децата си. Имението се намира в непосредствена близост до това на Брад Пит, но двамата очевидно не искат да се съберат за рождения ден на дъщеря си.

А актьорът се надява да има възможност да прекара няколко часа с хлапетата, но без майка им.

По традиция Брад й прави закуска за рождения ден, така че купонът сигурно ще започне у тях и ще приключи с Анджелина, пише „The Sun“.

Няма съмнение, че и двамата ще дадат всичко от себе си, за да направят деня на Шайло незабравим. Но няма да застанат отново един до друг.

А 14-годишната тийнейджърка не е толкова разочарована от неразбирателствата между родителите си. Шайло по-скоро е разочарована от факта, че ще й се размине купонът с приятели, за който си е мечтаела.

Все пак тя вече е тийнейджърка, става на 14 и забавата с мама и тате не звучи толкова страхотно, колко парти с приятели, предават от lifestyle.bg.

В момента Анджелина прекарва карантината с шестте си деца у дома. Всички спазват много строго мерките срещу разпространението на новия коронавирус.

От Южна Корея се е върнал дори най-големия син на актрисата Мадокс, тъй като университета, където учи, е затворен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар