Ася Капчикова най-после призна: Открих мъжа на мечтите си! (виж тук)

Ася Капчикова най-после призна: Открих мъжа на мечтите си! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ася Капчикова призна, че е открила мъжа на мечтите си!

Тези дни плеймейтката Ася Капчикова има рожден ден. В интервю за вестник „България Днес” тя споделя, че ще запечата момента с най-близките й хора.

Ася Капчикова

Ася Капчикова призна, че е влюбена и щастлива

Тази година Ася не е имала намерение да чества празника си извън България, така че нищо не се е променило заради пандемията с коронавирус. В социалните мрежи всеки ден Капчикова споделя снимки от приготвени от нея ястия.

„Готвенето ме успокоява и вдъхновява. Затова обичам да го правя. Ще издам малка тайна, повечето неща, които готвя, са само за мъжа ми, защото аз гледам да се храня здравословно. Но това не пречи да правя най-различни и калорични неща.

Преоткрих и сладкарството. Харесва ми да правя всякакви изкушаващи неща. Относно обогатяването на рецептите, това е един постоянен процес, защото харесвам да експериментирам“.

На въпрос: „Ще разкриете ли нещо за вашата половинка”, Ася категорично отговаря: „Да. Имам мъж до себе си, но ще спра дотук. Осъзнах, че личният живот, именно затова е такъв. Правила съм грешки, когато допусках да се ровят в него”, казва плеймейтката.

По време на задължителната карантина Ася сама е поддържала външния си вид в домашни условия.

„За мен никога не е било проблем да си правя маски, да си оправям косата сама. Единственото, от което се лиших са маникюра и педикюра.

Ася Капчикова разкри за какво мечтае: „Това, за което си мечтаех, го получих! Мисля, че нищо друго не ми е нужно”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар