Синът на Майкъл Джордан дарява заради българската си любима Радина! (виж тук)

Синът на Майкъл Джордан дарява заради българската си любима Радина! (виж тук)
Гласувайте за статията

Синът на Майкъл Джордан дарява заради българската си съпруга Радина!

Интересна благотворителна инициатива организира семейството на Майкъл Джордан. Големият син на баскетболиста – Джефри, планира да дари голяма част от дрехите и обувките си за благотворителност.

Майкъл Джордан

Радина влияе положително върху сина на Майкъл Джордан

За благородното дело го насърчила съпругата му Радина, която е българка по произход. Двамата се ожениха през 2019-та година на Бахамите, а днес са под карантина в САЩ, където изчакват преминаване на карантината.

Самият Джефри споделя, че по време на карантината семейството не е почивало много-много.

„Винаги трябва да се свърши много работа. Съпругата ми Радина е изключително добра в подреждането на нови филми и телевизионни сериали за гледане. Прекарахме куп време за гледане на документални филми и стари такива, които още не сме имали възможност да видим.

Освен това ме убеждава да реорганизирам гардероба си и да даря безброй обувки и дрехи, които седят около нашата къща вече седмици наред. Вероятно ще го направя”, споделя пред „Форбс” синът на въздушния Майк, цитират от вестник „България днес“.

Двойката намира време и за индивидуален отдих — Джефри чете и се занимава с музика, а Радина си прави интересни маникюри.

Освен това не спира да препоръчва и документалния филм на свекъра си Майкъл Джордан „Последният танц”, който разказва за най-успешните години на спортиста.

Преди дни българката отбеляза и международния ден на майката, като публикува непоказвани кадри от сватбата си, на които е с майка си. Двете са изключително щастливи и си приличат като две капки вода.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар