Принцеса Даяна от отвъдното: Предупреди Хари за нещо смразяващо!

Принцеса Даяна от отвъдното: Предупреди Хари за нещо смразяващо!
Гласувайте за статията

Принцеса Даяна пази синовете си от отвъдното

Това твърди екстрасенсът на Даяна.

За никого не е тайна, че принцеса Даяна имаше личен екстрасенс, с когото контактуваше дълги години до смъртта си. Симон Симънс твърди, че още поддържа връзка с покойната принцеса на Уелс, а наскоро тя дори е оставила съобщение за синовете си, пише „Daily Star“.

принцеса Даяна

Принцеса Даяна предупредила Хари за нещо ужасяващо, сн. Фейсбук

Симон казва, че принцесата на народа се притеснява за децата си и най-вече за Хари. Както е известно, той се отказа от кралските си задължения и заедно със съпругата си Меган Маркъл се премести за живее в САЩ.

Екстрасенската Симънс казва, че двете с Даяна се опасяват, че всичко това може да завърши с ужасяващо бедствие. И дори намеква за възможното самоубийство на по-малкия принц. Тя е написала писмо до принц Уилям, в което го умолява да спаси по-малкия си брат.

„Даяна ме накара да обещая да ви наглеждам с Хари, за да се уверя, че сте добре и да ви предупредя, ако се задава опасност.

Пиша ви, умолявайки да се вслушате в думите ми, защото Меган изолира Хари и в крайна сметка това ще го принуди да предприеме радикални, вероятно смъртоносни, саморазрушителни действия. Трябва да спасим Хари“, пише Симънс в писмото си до по-големия брат Уилям.

Екстрасенската все още не е получила отговор от Уилям, но възнамерява да напише писмо и на принц Хари. „Ще му напиша още едно писмо, но ми казаха, че той и Уилям отказват да четат писма от приятелите на майка си, защото им е внушено, че не трябва да им се доверяват. Толкова е тъжно, защото това е единственият начин да чуят цялата истина за нея“, отбелязва тя.

По думите на Симон, положението не спира да са влошава. „Хари е отделен от всичко, което обича – семейство, приятели, включително и другарите си от армията… Даяна каза, че той се чувства все по-изолиран и за него това е мъчение“, казва още тя.

Симон Симънс и Даяна се запознават в лондонската клиника за алтернативна медицина „The Hale Clinic“ през 1993-та година и остават приятелки до гибелта й през 1997-ма година.

Малко преди кончината на принцесата, тя я предупреждава, че „ще й случи нещо, което ще й коства живота“.

Симънс предсказа бременността на Меган – дори преди официалното съобщение за нея. През октомври 2018-та година тя също така предрече, че херцозите на Съсекс ще се разделят до „две и половина – три години“. Както и че преди внезапния край на брака им ще им се роди още едно дете, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар