Стана ясно кой стои в основата на „руския заговор“ срещу Доналд Тръмп

Стана ясно кой стои в основата на „руския заговор“ срещу Доналд Тръмп
Гласувайте за статията

Като нищо именно те двамата да се окажат зад решетките

Изясни се кой стои в основата на „руския заговор“ срещу американския президент Доналд Тръмп.

Решението на главния прокурор на САЩ за прекратяване на наказателното преследване срещу бившия съветник на Тръмп по националната сигурност, генерал Майкъл Флин, е нещо повече от победа на президентската администрация над политическите й опоненти. Освен това то е и поредната демонстрация на факта, че всички „разследвания за руския заговор“ са един голям фейк.

Доналд Тръмп

Като нищо именно те двамата да се окажат зад решетките

Според версията на Демократическата партия на САЩ и най-русофобски настроената част от американския естаблишмънт Флин уж е бил едно от свързващите звена между екипа на Тръмп и руските власти. Затова неговото оправдаване сега вече е сериозен проблем за целия антируски наратив, който макар и да загуби от блясъка си по време на коронавируса, все още присъства в американското информационно пространство и в преддверието на президентските избори.

Но още по-важен е фактът, че новото ръководство на американските силови структури отвори архивите на предшествениците си, от които явно ще последват няколко неприятни изводи за тези, които все още вярват в американските силовици и правосъдната система.
На първо място, стана ясно, че ФБР и всички организатори на разследването на „руския заговор“ като цяло още от самото начало са знаели, че не е имало никакъв заговор. Другото, което стана ясно е, че те реално са искали да осъдят абсолютно невинен човек, само за да може да продължи разследването срещу администрацията на Тръмп.

На второ място, става ясно, че самите Обама и Байдън, заедно с други представители от предишната президентска администрация, са знаели за тази схема. Те дори са подкрепяли нелегалното разследване с цел да не дадат възможност на законно избрания Тръмп да заеме длъжността си.

Напълно е вероятно да стане така, че разследването на „руския заговор“ да доведе до фиаското на Байдън в президентските избори. Ако пък нещата се усложнят, то Байдън и Обама могат да се окажат зад решетките, заедно с цяла плеяда ръководители от американските шпионски и контраразузнавателни структури, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар