Зуека и жена му топгъзари на центъра на София!

Зуека и жена му топгъзари на центъра на София!
Гласувайте за статията

На щедра жена е случил Васил Василев-Зуека, шегуват се негови колеги по адрес на втората му съпруга – режисьорката Ани Вичева!

Оказва се, че половинката на актьора и тв водещ е броила 322 хиляди лева за чисто нов семеен апартамент, в който да живее със Зуека и техния малък син Стефан. Жилището, което се намира на пъпа на София, се води изцяло на името на Вичева. Така тя се подсигурила, че при евентуална раздяла с Васил все пак с детето ще имат къде да живеят.

Зуека и Ани

Зуека и Ани Вичева се ширят на пъпа на София

Съседи на водещия на Капките издават, че апартаментът им с Ани бил страхотно обзаведен. Мебели комикът и жена му пренесли от предходния си дом – къща в софийското село Лозен, която в началото на романа им Зуека купи за 400 бона. Впоследствие обаче двамата я продадоха, въпреки, че имотът е двуетажен, с гледка към Витоша и с огромен двор, защото се оказало, че в близост има бунище, което непрекъснато тровело въздуха им.

Тъй като съпругата на комика не разполага с достатъчно време, за да огравя навсякъде, семейството разчитало на чистачка, която да се грижи за изрядния вид на дома им. Докато бил малък синът им Стефан също имал детегледачка, но след като го записали в елитна детска градина, присъствието й станало излишно. Тази есен второто дете на Зуека ще е пъврокласник, въпреки, че е само на 6 години. Понеже тръгнал на градина по-рано, съответно можел да постъпи в първи клас преди своите връстници.

Баща му Васил и майка му Ани страшно се гордеели с него, защото проявявал завиден интелект. Пишел и говорел на два езика – английски и български, а първата му дума, още преди да проходи, била на английски език. По принципа на други звездни родители, Зуека и жена му говорели на сина си на два езика, защото искали да стане полиглот. Голямата щерка на Зуека от първия му брак с актрисата Нина Димитрова също жъне успехи и вече върви по стъпките на баща си, като наскоро участва в мащабна ТВ реклама, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар