Глория с голям гаф, оплете се в лъжите си! (ВИДЕО)

Глория с голям гаф, оплете се в лъжите си! (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Глория реши да мине в оправдателен режим и така се изложи още повече. Певицата много държи на визията си, но явно не търпи, когато й казват истината!

Примата на фолка Глория сътвори моден гаф, който нейни дългогодишни фенове веднага съзряха, а тя се опита да им замаже очите очи с лъжи.

Глория

Глория с тоалет от 2004 г.

Явно фолк звездата се притесни жестоко от разкритието на неин почитател и започна да лъже и маже, което я направи за смях в социалните мрежи.

Само преди броени дни певицата сподели снимки от разходката си до „Вятърните мелници“ край София в компанията на новия си домашен любимец – кучето Рамона. Червеното екипче, с което бе облечена тя, веднага се стори познато на нейните почитатели.

Да, виждали сме със същия екип в клипа „Намери си майстора“, чиято премиера бе преди 16 години. Почитател на звездата отбеляза в коментар, че е запознат с гардероба на любимката си, но тя го контрира, че тоалетът е подобен, но е същият.

Певицата е вманиачена на тема външен вид и полага големи усилия да изглежда зашеметяващо за своите 46 години. Изпълнителката на „Ако бях се родила река“ тежи 57 кг, което е изключително малко за нейните 171 см. височина.

Не става ясно защо Глория отрича, че е облякла тоалет отпреди 16 години. Този комплекс сме го виждали и при други звезди, чиято мания за дрехи граничи с лудост.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Глория с голям гаф, оплете се в лъжите си! (ВИДЕО)”

  1. Eli

    май 14. 2020

    Aми облякла е екипче от преди 16 години , защото още и става😂…а вие дали можете да си облечете дрешките от преди 16 години…

  2. Krisi

    апр. 18. 2021

    Аз съм на 54 г, стават ми панталони отпреди 30 г, но не ползвам фотошоп. Висока съм 170 и тежа около 63 кг, като преди 30 г тежах 59. Повярвайте, че Галина е около 165 см, както и Ивана – цифрите, които се цитират тук са неверни. Гледала съм ги на участие и съм заставала до тях. Каква суета в лъжи….

Добавете коментар